The Wellington Outpatients Centre

Refurbishment of an existing light industrial building as a specialist outpatient centre for the Wellington Hospital, St John’s Wood, North London.

Extensive structural works were required including new lift shafts, services risers and roof plant grillages.

The design also required elevating the roof slab at the location of top floor operating theatres and forming a basement extension to house MRI scanners.

A feature extension at the ground floor entrance provides meeting area and café.

Categories:

1
2
3
4
5
6
7
8
 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close